Ettårsfirandet, stadsloppet och picknick

I torsdags firade jag och min pojkvän att vi har hängt ihop i 1 år. Fick en ros, käkade thaimat och godis och såg på en bra film under dagen. Så mycket mer firande blev det inte då vi har lilla Denise att tänka på, samt att det det var uruselt väder. Fick en likadan ros som förra året när jag träffade Christopher. Undrar om han tänkt att detta ska bli en tradition för de nästkommande åren?
 
 
 
Rosen till vänster är från förra året och rosen till höger fick jag på vår ettårsdag i torsdags.
 
 
Min snygging!
 
 
Det har gått bra den här första veckan med henne. Kämpar dock fortfarande med att få henne rumsren. Inte det lättaste kan jag säga, men vi kämpar och håller humöret uppe. Vi blir också stoppade en hel del på våra promenader, så turerna blir alltid mycket längre än vad vi tänkt oss. Har väl inte så mycket emot det, bara bra träning för Denise att få träffa nya människor och hundar. Proceduren blir alltid den samma:
 
-"Nej men åh så söt! Får man hälsa?"
-"Ja absolut!
-" Vad är det för en ras?"
-" Jack Russel"
-" Den kan då inte vara gammal?"
-" 8 veckor."
- "Jag tror jag dör så söt hon är!"
 Osv.
 
Ja hon är ju för charmig vår lilla prinsessa! Orädd och nyfiken på allt. Hon är helt underbar! Runt 130 likes fick hon också på bilden jag la upp när hon var med på jobbet! Klicka på länken för att se bilden: https://www.facebook.com/pages/Hund-Kattspecialisten/141020229244386?fref=ts
 
 
 
 
Igår var vi och kikade på Christophers mamma och syster när de sprang i Stadsloppet. Vår kompis Sabina hängde med och hejade på dem och gick sedan till Orrholmen för att picknicka. Vi hade det jätte mysigt och fint väder fick vi på köpet.
 
 
 
 
Avslutade dagen med jodgubbar, socker och grädde.
 
 
Snart drar det ihop sig till midsommar. Vi ska fira ute i Väse hos mosters sommarstuga med ett gäng kompisar. Tror vi blir runt 20 st som ska fira dagen, vilket kommer att bli skitkul! Denise får vara med en stund när vi äter, sedan kommer nog mamma eller syster och hämtar henne så hon slipper vara med bland oss fulla människor.
Åker förmodligen ut till Väse redan på tisdag för att förbereda med allt och se till så det blir en kanonfest!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Vi har fått bakslag med rumsrenheten... Ila var superduktig i början, men efter en dag med ösregn då det var svårt att få henne att rasta sig ute så verkar hon ha kommit på att det faktiskt går att kissa och bajsa inne.
Så nu får vi passa på henne massor. När vi ser att hon ljudlöst försöker smyga iväg så är det dags!

Svar: Precis så var det för Denise. Hon var också jätteduktig i början.. suck! Det är bara att kämpa vidare och ha stenkoll som du säger!
Martina Höglund

2013-06-17 @ 10:43:05
URL: http://bordercollienila.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0