Vårkänslor

I helgen hade vi så himla fint väder i Karlstad. Så jag och min mamma bestämde oss för att vi skulle åka ut och spåra och träna lydnad ute i Väse. Jätte kul att äntligen få komma igång igen! På spåret blev det nybörjarspår för mina småttingar, och det gick väldigt bra. Denise var kanske den som gick på lite för hårt bara. Däremot gick det väldigt bra på lydnaden och hon känns mer samlad nu när vi tränar. Bilbo går det väl sådär just nu. Lite tråkig ålder att träna med. Han tycker att han är störst, bäst och vackrast så han minsann kan göra lite som han vill. Hoppas det snart går över... 
 
 

Vår lägenhet

Nu har vi bott i lägenheten i två månder och stormtrivs i den! Idag firade vi min sambos, C's och hans brors födelsedag. Så passade på att ta lite bilder när vi ändå hade städat och gjort det lite fint.
 
Hallen:
 
 
Badrummet:
 
 
Köket:
 
 
Vardagsrummet:
 
 
 
 
Sovrummet:
 
 
Så ser det ut hemma hos oss. Det är fortfarande lite som fattas, men vi har ju som sagt inte bott här så länge. Vi väntar på en tv-bänk i från Ikea som förhoppningsvis ska komma nu i mars. Har väntat sedan December på den. Så nu håller vi tummarna för att den kommer!

Motivation

På videon ovanför ser man en herre som tränar sin valp. Blir både motiverad ,men samtidigt lite ledsen över att jag inte lade ned så mkt tid på träningen, med Bilbo och Denise när de var i den åldern. Ändå så sa jag till mig själv innan jag skaffade dem, att jag ska lägga ned mig och träna från grunden. Även om jag blir förbaskad på mig själv, så känner jag trots allt en större motivation nu. Nu ska det ske en förändring! Jag kan inte längre ursäkta mig med att jag inte har träningskamrater eller bil och körkort. Det går att träna ändå! Förhoppningsvis så blir jag starkare med min motivation, nu när våren kommer sakta men säkert. Mina hundar är ju trots allt unga fortfarande, och det finns väldigt mycket tid att satsa på träningen. Näven är slagen i bordet och nu ska jag på hedersord komma igång! 

Tack polisen i Stockholm för att ni lade upp klippet och gav mig motivationen.


Bushundar, nu blir det ändring på vardagarna!

RSS 2.0