Hard work, work!


Renovering

Idag vaknade jag kl. 5.45, kändes lite för tidigt så jag somnade om och vaknade (igen) kl.8.00 av att pappa ringde mig.


Pappa: - Hej! Är du vaken?
Jag: - Mmmmmmmm... nu är jag det!
Pappa: - Ok.. men skulle du kunna tänka dig att komma upp? För att Erik (min svåger) är på väg hit och ska hjälpa oss att röja på gården idag.
Jag: Jaha..? Ja men då går jag upp då.

Det är så roligt med Erik, han är alltid den som ser till att Höglundarna får en riktig kick i ändan så att vi får saker och ting gjort här hemma. Dessutom så är han med och hjälper till i massor! Idag var det hundgårdarna han fick gå lös på, och medan jag såg först till att dammsuga i hela hundhuset (tog ca 15 min.), hade Pappa och Erik fått ned 5 sektioner av hundgårdarna och vår sketna lilla hundkoja! Effektivt arbete var vad det var och så fortsatte det hela dagen. I morgon blir det en dos igen utav det. Då har han hotat att ta med högtryckstvätten och tvätta av utvändigt av hundhuset, samt få upp resten av skivorna på väggarna invändigt i hundhuset. Dessutom så blir det att bränna upp lite mer ruttna träartiklar och lite dylikt. Fan vad kul det är att man får saker och ting gjort! Framförallt med hundhuset då.

Vill inte avslöja för mycket då det är lite av en affärsidé, men jag har planer av starta upp någon slags hundverksamhet som innehåller b.la. lite hundtjänster och avel. Det är en lång väg dit ännu, men jag utnyttjar mitt tillfälle av att bo hemma (vilket mina föräldrar är medvetna om och vill att jag ska göra) för att komma närmare och närmare min dröm. Att försöka få färdigt hundhuset och hundgårdarna är första steget! Känns så sjukt kul och jag hoppas så himla mycket på att jag kan lyckas med detta! 

Erik, ett supertack för att du alltid finns till hands! Det du hjälper oss med är GULD VÄRT!

Fredag den 13 in my.....! THIS DAY WAS A FREAKIN' AWESOME DAY!Hard work, work!

Nytändning!

Jag har bara att tacka min syster och framförallt svåger, som tror på det jag vill göra och ställer upp på mig så himla mycket! Efter ett snack i telefonen med min käre svåger så tänkte jag för mig själv: "Nu j-lar!".

Nu är jag trött på allt karma shit, nedåtgångar och folk med negativ påverkan. Nu måste det bli en ändring för mig! Nu är det 100% tid åt mig och mina framtida planer och hundar jag tänker att satsa på!

Fortsättning följer...

Nya planer

Om det inte vore för att vi går mot ljusare tider, så hade dagarna efter händelsen sett lite annorlundare ut. Så THANK GOD för våren och de få vänner man har! Jag har ju så mycket att se fram i mot även om Ego inte finns med i bilden. Förra veckan var jag hos min kusin och allra bästa vän i Kil. Inte för att vi gjorde så mycket vettigt men att komma hemifrån var verkligen så SKÖNT! Vi var även till Halmstad i lördags för att ställa hennes nya lilla vovve. Fick träffa alla sköna hundmänniskor och kika på alla fina schäfrar som påminnde mig om varför jag föll för denna sport och hundras. Haha.. jag vet nog vilka som skrattar efter att detta nu blev sagt!

Just nu har jag bara en sak att säga.. Maj månad! Ja jag hade också tänkt att bli sådär jobbigt hemlighetsfull och inte säga så mycket mer om det. Går allt bra, så har jag något att verkligen se fram i mot här framöver. En tur till Norge ska det snart bli också. Nej nu är det bäst att jag inte säger så mycket mer! :-)

Glad påsk på er alla!


Thereses Unixu's Gina och jag på Halmstad utställningen.

RSS 2.0