Växer så det knakar!

Snodde bilder från uppfödaren Anna som tagit så fina bilder på Denise igår. Tänk att hon redan är 6 v nu! Bara två veckor kvar tills vi får hem vår nya familjemedlem. Under deras uppväxt har jag och Christopher åkt ut till väse för att se hur valpkullarna utvecklas. Så i dag eller i morgon ska vi försöka ta oss ut dit igen för att kika på dem. Det skulle inte göra så mycket om det blev fint väder till helgen så vi kan få lite mera färg på oss jag och Christopher.
 
Här är de fina bilderna på Denise:
 

Miraz Denise

 
 
6 veckor på bilden.
 
FÖDD: 2013.04.17
 
u. Spotlights Anastasia (Isa) e. Excellent Samsung
 
 
 
 
 

Shopping!

Har idag införskaffat lite nya hundprylar till lilla Denise vi får hem om två veckor! Allt är från där jag jobbar (Hund & Katt Specialisten). Ja så har vi bestämt oss för ett namn och det blev som sagt Denise. Längtar ihjäl mig!


Hundprylar!

Är helt uppe i att försöka införskaffa bra hundprylar till första lille vovven vi får hem. Jag har ju nu turen att jobba i en djurbutik så det mesta som blir handlat kommer från Hund och Katt Specialisten. Här är i alla fall en del utav det jag tänkt köpa:
 
 
 
Jepp! Cykelvagn för valparna. Jag cyklar ju till jobbet, så detta blir perfekt att ha med dem i så länge de inte får springa bredvid.
 
 

Efterlängtade valpar!

För ca tre veckor sedan så fick vår avelstik Houen Iliana 4 valpar (1 hane, 3 tikar). Hanen hon blev parad med är Tormenstorps Devin. Tyvärr så klarade sig inte hanen så nu är det bara tre jättefina tjejer i valplådan hemma i Väse. Inte nog med det! Lilla Jack Russell tiken Isa fick hela 6 valpar (2 tikar och 4 hanar) en vecka senare. Vi har varit ut ett par ggr i veckan jag och Christopher för att snosa och följa utvecklingen hos bebisarna. Jag har ju alltid varit så förtjust i vår lilla Isa och har bestämt mig för att jag ska ha en utav tikarna i den här kullen. Ska bli så roligt att äntligen få hem en liten valp! Har dock inte lagt undan planerna för att få hem en schäfervalp också. Kommer vara lite hemlighetsfull med detta ett tag tills valparna är födda. Nu är det i alla fall full planering på att köpa hem hundgrejer och försöka komma på ett bra namn till lillfisen vi ska få hem. Detta är en D-kull och det här med att komma på ett fint tiknamn på D är inte det lättaste. Så nu vill jag ha Er hjälp till att hitta ett riktigt passande namn! Dolly skulle varit ett alternativ, men en i familjekretsen har en hund som heter så redan och blev därmed uteslutet. Dagny och Dilba har jag också i tankarna! Ja ja, jag hinner nog ändra mig 100 ggr innan jag bestämt mig.


RSS 2.0