Stor saknad

Då och då så kommer den stora saknaden efter min lilla nallebjörn, Ego. Framför allt när jag sitter och kikar på alla bilder och videoklipp man har tagit på honom. Vilket tragiskt öde han fick och jag är så himla ledsen för att det inte gick att göra något. Jag blir så ledsen när jag tänker på hur jäkla bra han hade blivit och hur allt flöt på precis innan han dog. Han gick från att vara helt frisk och kry till att bli helt dödsjuk.
Du är så otroligt saknad så du anar inte min lilla Ego! Jag hoppas så himla mycket att du har det bra, var du än är..

Trip till Norge

I lördags tog jag och mamma turen till Kennel Östrefjell's och besökte dem i deras otroligt fina hem i Gressvik. Åt och drack gott på kvällen samt skratta och diskuterade om allt (allra mest om hundar då). Riktigt, riktigt trevligt!

Lika trevligt hade vi dagen efter på utställningen i Halden. Vilket blev en super dag för Kennel Östrefjell som tog hem priset för bästa valp, BIR:et för vuxna hundarna och andra fina placeringar och utmärkelser på deras övriga hundar! Stort GRATTIS Gunn och Freddy!
Mamma, jag och Robban - svenska åskådare som kunde hålla humöret uppe, trots att det regnade hela dagen!

Det börjar likna något!

Nu har hundgårdssektionerna på andra sidan av hundhuset blivit klart, och så är plåten och luckorna uppsatta. Härligt!

Massan utanför gårdarna ska vi täcka med jord och så med gräsfrön runt om eller mura med en massa stenar. Samt göra en gång precis som vi gjorde på framsidan av hundhuset med grus eller med stenplattor. Har inte riktigt bestämt oss ännu.
Det ska även bli väggsektioner och mellanväggar (som ska kläs med plåt, liksom vi gjort på väggarna på högra sidan) istället för de provisoriska boxarna vi byggt inomhus åt hundarna. Vägg-och dörrsektionerna kommer att påminna om dem vi har satt utanför, men har inte helsvetsat nät utan raka stänger och smalare dörrsektioner. Sektionerna är ca 180 cm höga och har 5 mm mellanrum nedtill från marken. Då blir det betydligt mer lättstädat för oss och vi slipper att krypa in i boxarna och göra rent.

Har dessutom lärt hundarna att gå in och ut genom våra fina luckor som öppnas likt en dörr, istället för att ha de gamla vanliga vippluckorna. Det tog inte särskilt lång tid för dem att förstå hur man gjorde. Hemligheten är hundgodis! ;-)

RSS 2.0