Bloggfix

Både igår och idag har jag hjälpt min käre kompis Malin med hennes blogg, såhär blev resultatet: http://www.agilitygrisen.blogg.se

Känns som jag har gått på lyckopiller (belive me! Det har jag inte) de senaste dagarna!  Härligt är det! Kanske är det tankarna om att våren är snart här? Jävligt bra känns allt just nu i alla fall!
2011 it is!

Another weekend passes by.

Så var det söndag igen, dagarna går lite för fort numera, och jag har ju så mycket jag ska hinna med innan jag åker igen.

Igår var vi i varje fall till Sk Solstas årsmöte efter att jag och Gabbe hade nyktrat till. Vi fick till en bra ny styrelse och genomfördes ganska så smärtfritt måste jag säga! Kan endast tillägga en sak, och det är att jag inte har någon särskilt stor försåelse för människor som är med i en hundförening för att endast skapa bråk och intriger. Tänk om man kunde lägga ned all sin tid på att träna hund istället, vilken bättre (hund)värld vi genast skulle leva i. Skämt åsido, men ganska så sant!

Vi, Höglundklanen, var en utav dem (som lägger ned tiden på att träna hund) som åkte till ridhuset i Böj igen idag, och hade som bonus att få en massa extra tid för att träna, och 4 trevliga klubbkamrater till sällskap. Härligt! Bra gick det också, men börjar bli en aningen nervös nu när "bossen" (och hans morsa) kommer till helgen, och ska granska och ge utlåtande om min och Carlas träning.
Hold those fingers crossed you guys and wish me luck!

Reunion

Hundarna fick vila denna fredag kväll då jag tillbringade första timmarna av kvällen hemma hos Malin och Oskar aka. förfestens DJ, tillsammans med de andra brudarna (också); Elsa, Pernilla, Sandra och Gabbe. Konverserade, drack och dansade tills vi bestämde oss för att förflytta oss in mot stan, Tempel (gamla arenan). Nattklubben var väldigt fräsch och hade 3 dansgolv, så det dansades en hel del! Tack för en trevlig kväll tjejer!

Så fantastiskt kul att få se alla igen, har gått för alldeles lång tid sen sist.. Lite mer uptåg ska ändå hinnas med innan man reser igen!


Planer inför SSM 2011

Försöker att kolla upp allt om SSM 2011 som i år går i Malmö. Ska försöka enas med resten av gänget om hur vi ska göra med boende osv. Än så länge ser det ut som om vi kommer att bo på Sibbarps camping (bredvid platsen) om det nu finns platser kvar vill säga.

Platsen har jag i alla fall kollat in genom eniros suveräna gatuvy:
Ser riktigt fint ut, har höga förväntningar och tror att SSM i år kommer bli riktigt bra! :-)

RSS 2.0