Dålig bloggare!

Jepp det är jag det! Har verkligen inte haft så mycket motivation till att skriva när hösten och vintern kom. Fast när det nu börjar bli ljusare tider så kom motivationen tillbaka, och nu saknar jag bara att ha något att skriva om.

Tänkte i alla fall berätta lite sammanfattande om vad som hänt sedan sist jag skrev:

Jag fick jobb på Hund och Katt Specialisten i Wåxnäs efter SSM! Trivs skitbra där och jobbar med två goa arbetskollegor några dagar i veckan. Sedan så flyttade jag in till Christopher i en liten etta på kvarnberget i November förra året. Jag har fortfarande inte skaffat mig en ny hund ännu, men där i mot en liten bondkatt som heter Skorpan och är 14 veckor. Jag har dock inte gett upp hoppet med hunderiet, men det har samtidigt varit skönt att få lite distans från det. Kika lite på kommande kullar och reda ut lite saker och ting med livet man lever. Så det är allt på G med att få hit en liten schäfervalp inom en snar framtid!

Våren är ju snart här och det lär säkert bli lite utställningar eller andra hundevenemang att besöka och skriva lite om innan lille valp dyker upp!
 
Skorpan 14 veckor
 Jag och Christopher 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0