Så här ligger det till!

Tänkte klargöra en del saker som jag glömt att berätta om.
  • För det första så är står jag numera ägare på Carla, vilket jag har varit sedan februari månad, samt tränat med henne sedan augusti förra året.
  • För det andra så får jag som svensk (jag har fortfarande adress här i Danmark sedan jag var här och studerade förra året) deltaga på DM/VM uttagningarna samt danska mästerskapet i BHP 3, MEN jag tilldelas inte några VM-poäng och kan därför inte kvalificeras till den danska VM-gruppen (även om jag skulle få nog med poäng eller vinna DM). Kan läsas på punkt 9 i brukshundrådets (Danska Schäferhundklubben) referat:
http://schaeferhund.dk/files/20110114_BHR_referat.pdf
  • För det tredje så åker jag hem till Sverige efter DM, men grunden till det är att jag ska vara med i Svenska mästerskapet med Carla.
Tråkiga är att jag och Carla inte får möjligheten att få vara med i ett lag till WUSV VM i Ukraina i år (om det skulle gå så pass bra för oss). Möjligheten finns trots allt nästa år..

Kommentarer
Postat av: Isa

Jag tycker att det är rätt svårt att hitta en bra design till sin blogg - hur har du burit dig åt? Du har ju en riktigt snygg blogg!

2011-07-12 @ 16:50:53
URL: http://djurförsäkring.net
Postat av: Martina Höglund

Tack ska du ha! Kul att du tycker om den.

Jag redigerar bilderna i programmet Photoshop CS3 väldigt amatörmässigt. Jag gissar mig till hur jag ska kunna få bilderna som jag vill ha dem. Likadant vad gäller htmlkoderna på bloggen, men stor hjälp har jag fått av denna sidan: http://www.designadinblogg.se

2011-07-13 @ 13:01:33
URL: http://martinahoglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0